Socant! O femeie si-a inchis copilul in masina de spalat si a pornit-o

Autorităţile au acuzat de „neglijarea copilului” o femeie, după ce fiul acesteia de 5 ani a rămas blocat în maşina de spălat rufe, scrie The Independent.

Autorităţile s-au sesizat după ce băieţelul a fost dus la un spital în Elwood, Indiana, prezentând vânătăi şi zgârieturi pe partea superioară a corpului.

Heather Oliver le-a spus poliţiştilor că a auzit zgomote din camera unde se afla maşina de spălat rufe, mergând acolo a văzut că maşina funcţiona pe un program de spălare, se umplea cu apă, iar fiul său era blocat în cuvă.

Citeste si: Mocanu, pus la punct dupa ce a postat ASTA: ''Ce treaba ai tu cu Andra?''

Citeste si: Povestea incredibilă de viață a unei femei care a avut o căsnicie abuzivă

Femeia a spus că a oprit maşina şi l-a scos pe băiat din cuvă, însă, în loc să cheme o ambulanţă, l-a sunat pe soţul ei, care a ajuns acasă şi l-a găsit pe copil ud leoarcă şi vomitând, potrivit The Independent.

Doctorii, însă, au au ajuns la concluzia că rănile copilului nu sunt accidentale şi sunt „extrem de suspecte”.

Mergând pe firul ipotezei pe care Heather Oliver a prezentat-o, poliţiştii au bănuit că aceasta nu a spus adevărul, iar mai târziu, băieţelul le-ar fi mărturisit că mama sa „nu a fost drăguţă” cu el.

Procurorii au acuzat-o pe femeie de neglijenţă şi de a fi pus în pericol, în mod intenţionat, integritatea fizică a propriului copil.

Citeste si: Șoc la "Puterea dragostei": Iancu s-a întâlnit din nou în afara casei cu Pirui! Cine a detonat bomba

Citeste si: Veste trista in a doua zi de Craciun! Sicriul a sosit! Fiica Adrianei Iliescu este pregatita de inmormantarea mamei sale

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies