SOCANT! Dinca a sunat-o pe mama Alexandrei in timp ce era langa un politist! Dialogul HALUCINANT

,

es la iveală noi detalii incredibile în cazul crimei de la Caracal, unde o tânără de doar 15 ani ani a fost sechestrată, violată și ulterior ucisă cu bestialitate de un mecanic auto în vârstă de 66 de ani


In articol:

Raportul întocmit de polițiști pentru Ministerul Afacerilor Interne în legătură cu modul în care oamenii legii au gestionat întreaga operațiune de salvare a fetei dezvăluie un amănunt care spune totul despre dezinteresul și incompetența cu care anchetatorii tratează astfel de situații.

Citeste si: Dialogul DISPERAT al Alexandrei cu Dispeceratul 112. Reacția polițistului, ȘOCANTĂ "Nu mai ține linia ocupată!"

Mama Alexandrei a fost sunată de criminal când aceasta se afla alături de un polițist

Mai concret, mama Alexandrei a fost sunată de criminalul Gheorghe Dincă în momentul în care aceasta se afla alături de un polițist, sosit la locuința femeii cu scopul de a o audia în vederea dispariției fiicei sale.

Citeste si: Horoscop zilnic 30 iulie: Se schimba NOROCUL! Probleme pentru 3 zodii

Astfel, potrivit informațiilor cuprinse în respectivul raport, joi, 25 iulie, în jurul orei 10:00 a dimineții, în timp ce furniza oamenilor legii fotografii și alte date necsare pentru ca adolescenta să fie găsită în cel mai scurt timp, doamna Măceșanu este contactată de pe un număr necunoscut, individul respectiv adresându-se cu apelativul „mamă soacră” și spunându-i scurt că „Alexandra este bine și că urmează să plece în Anglia „să facă bani”.

Citeste si: Șocant! Unde a lucrat, în tinerețe, autorul crimelor din Caracal

Interesant este faptul că această convorbire s-a purtat în prezența polițistului din Dobrosloveni, satul din care este originară tânăra de 15 ani, acesta incercând în repetate rânduri să afle despre cine este vorba, printr-o metodă demnă mai degrabă de filmele de comedie: a sunat, pur și simplu, la numărul de pe care fusese apelată mama și, cum era de așteptat, nu a mai răspuns nimeni.

 

Citește și:

Dialogul DISPERAT al Alexandrei cu Dispeceratul 112. Reacția polițistului, ȘOCANTĂ "Nu mai ține linia ocupată!"

Horoscop zilnic 30 iulie: Se schimba NOROCUL! Probleme pentru 3 zodii

Bianca revine la "Puterea dragostei" si face o dezvaluire socanta! Afla ce simte Mariana pentru Jador si cum va reactiona Ella, ASTAZI, intr-o editie incendiara...

Se INCHID scolile! Numarul de cazuri a explodat in Romania

Horoscop, marți, 22 septembrie: Vești bune pentru multe zodii!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies