SOCANT. A murit IMPUSCAT in timp ce filma un reality show despre jafuri armate

,

Mai real de atat nici ca se putea! Un membru al unei echipe de televiziune a fost impuscat mortal in timp ce filma in schimb de focuri.

Reality show-ul "Cops", in traducere "Politistii", care se difuzeaza in Statele Unite si Marea Britanie este in doliu dupe ce un membru al echipei a fost impuscat mortal in timpul filmarii unui jaf armat. Emisiunea consta in principal din difuzarea pe post a diferite actiuni si interventii ale politiei.

Ofiterii din Nebraska primisera un apel sa intervina in cazul unui jaf armat la un restaurant. Cum suspectul nu a vrut sa se predea, politistii au tras.

In timpul schimbului de focuri, Bryce Dion, in varsta de 38 de ani, sunetist, a fost impuscat mortal. Infractorul a murit si el.

Echipa reality show-ului "Cops" este in stare de soc! Sunetistul purta vesta antiglont, insa presa nu stie deocamdata ce rani i-au provocat moartea." Suntem distrusi in urma celor intamplate. Bryce Dion facea parte de mult timp din echipa. Preocuparea noastra acum este sa fim alaturi de familia lui in aceste momente grele", au declarat reprezentantii reality show-ului.

Bryce Dion


Infractorul

Sursa foto: mirror.co.uk

 

Citește-ne pe
Citește și:

Unde se pun semnele de începător auto și cât timp trebuie să le lași acolo

Ioana Mihăilă, la primul mare test politic: se anunță SHOW în Parlament

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Cum se contestă amenzile primite în mijloacele de transport în comun STB

Calendar Ortodox 5 mai 2021: Ce mare Sfântă este sărbătorită astăzi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies