Smart citești, smart primești! Participă la concursul organizat de stirilekanald.ro și câștigă premii extraordinare!

,

Stirilekanald.ro a lansat un nou concurs! Te informezi de pe stirilekanald.ro? Smart citești, smart primești! Iată mai jos ce trebuie să faci.

Stirilekanald.ro, site-ul oficial al Stirilor Kanal D, a lansat de 1 Decembrie un concurs cu premii substanțiale! Cum poți intra în cursă? Cu un singur „share”, pe pagina de Facebook personală, a unui articol de pe www.stirilekanald.ro.

Mai este un singur pas! Pentru inscrierea in concurs, este necesar ca participantul să completeze câmpurile din fereastra de concurs. Se va deschide în momentul în care dai share unui material.

Pe scurt, dai un share, pe Facebook, unei știri de pe www.stirilekanald.ro , și intri automat în tragerea la sorți săptămânală pentru un smartphone de ultimă generație. Poți da mai multe share-uri și astfel ai mai multe șanse de câștig.

Regulamentul complet al concursului îl găsești aici

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea” - Ediţia 17, luni, 25 ianuarie - VIDEO. Andreea Mantea face testul COVID-19!

Magazinele ar putea plăti amenzi de până la 100.000 de euro pentru practici neloiale

FOTO/ Imagini șocante! Costi Ioniță, filmat gol pușcă de Kanal D la Survivor România! „Se așează zilnic în cap cu toate cele în jos”

Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 28, sezonul 1, luni, 25 ianuarie - VIDEO. Burhan provoaca o mare tragedie!

Anunţ important pentru părinţi şi elevi! Ce a decis Ministrul Educaţiei, în legătură cu redeschiderea şcolilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies