Situatie fara precedent la "Te vreau langa mine"! Una dintre participante a fost propusa spre eliminare ca urmare a zecilor de mesaje sosite impotriva sa! Iata cum a reactionat tanara la decizia prezentatoarei TV

Comportamentul bizar avut in cadrul celei mai recente intalniri cu pretendentul ei a declansat un adevarat val de acuzatii asupra participantei.

Cea care a fost pusa la zid atat de catre colegii sai cat si de telespectatori este Ana. In cadrul intalnirii sale cu noul ei pretendent, tanara a pus capat conversatiei lor, intr-un mod ciudat, fara sa ii pese de trairile barbatului. Aceasta a incercat sa se sustraga cu ajutorul unui tertip. Folosindu-se de mesajul primit de la sora sa, Ana a reusit sa il indeparteze intr-un mod brutal, fara sa ii pese ca ii va provoca suferinta acestuia.

Dupa vizionarea imaginilor cu momentul intalnirii, Ana a fost pusa la zid pentru comportamentul avut si a starnit furia multor telespectatori, care nu au stat pe ganduri si au trimis zeci de mesaje cu critici la adresa participantei. Avalansa de nemultumiri declansata de fanii emisiunii, au determinat-o pe Gabriela Cristea sa ia decizia de a oo propune spre eliminare pe Ana. Iata cum a reactionat tanara la aflarea vestii si cum a incercat sa se apere aceasta:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate