Situatie fara precedent la "Te vreau langa mine"! Ella le-a surprins pe Ana si Alexandra in vreme ce o barfeau la vestiar si a declansat un scandal monstru! Iata ce decizie radicala a luat Alexandra in ceea ce priveste soarta ei in emisiune

Cele trei participante s-au certat ca la usa cortului in vestiar si au reluat cearta si in platou.

Aflate la vestiar, Alexandra si Ana au crititcat-o dur pe Ella, fara sa realizeze ca de fapt colega lor isi schimba hainele in imediata lor apropiere.
"Nu suport mironositele! Ella a inceput sa planga doar ca sa fie acceptata in emisiune! E mironosita, dar de fapt e o scorpie! A venit atunci a facut scandal, mahalagioaica si acum a venit iarasi cu tupeu! Se da mata blanda dar cand si-o scoate ghiarele alea! Nu-mi place cand se da ceea ce nu e!", a spus Ana.

"Cu ce drept ma vorbiti pe la spate? Nu aveti bun simt! Nu-mi stie nimeni viata si nu suport sa fiu criticata de doua femei ca voi! Nu plec di vestiar pana nu imi spuneti ce aveti cu mine! Fetelor, va bagati unghia in gat de invidie! Va e teama de mine!", a spus Ella.

Cearta acestora a fost reluata in platou, dupa vizionarea imaginilor, cand Ella a izbucnit din nou, reprosandu-i Alexandrei ca a continuat sa o hartuiasca si in zilele urmatoare.
"Ma simt hartuita de Alexandra! Nu inteleg de ce nu ma suporta! Alexandra e o falsa, vrea sa ne unim fortele pentru a o elimina pe Ana din emisiune!", a spus Ella.

"Sunt acuzata pe nedrept de Ella, nu vreau raul nimanui din emisiune! Eu m-am saturat sa fiu barfita aici! Vreau sa ma propun pentru eliminare si vreau sa vad daca cei de acasa sa hotarasca!", a spus Alexandra.
Iata cum s-a incheiat conflictul celor trei tinere si daca propunerea Alexandrei a fost acceptata de prezentatoarea emisiunii:

Iata care a fost rezultatul votului: S-a decis! Votul pentru ELIMINAREA Alexandrei de la "Te vreau langa mine" s-a incheiat iar rezultatul i-a luat pe multi prin surprindere

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate