Situatie fara precedent la paravan! Doi frati vor sa devina si cumnati si au venit cu ganduri serioase, sa le cunoasca pe cele doua surori participante! Iata cum au primit vestea Ana si Alina si ce raspuns a dat fiecare la final

Dupa ce si-au povestit multe detalii picante din trecutul lor cele doua surori au fost nevoite sa ia o decizie importanta.

Ana si Alina au asteptat cu nerabdare in spatele paravanului sa auda ce fel de barbati au venit sa le cunoasca. Curioase, acestea au inceput sa ii descoasa pentru a afla cat mai multe detalii despre trecutul acestora. Cele doua surori s-au regasit partial in povestea de viata a fratilor veniti pentru ele si au simtit si ele nevoia sa se destainuie.

"Cunoastem povestea si noi am trecut prin asta, dar am mers drept inainte, nu ne-am uitat in urma si am decis de comun acord sa lasam trecutul in urma!", a spus Ana.
Cele doua surori au fost surprinse de sinceritatea celor doi barbati, care au marturisit ca au venit pregatiti de inasuratoare si cu propuneri serioase.

"Am venit pentru ele, cu bagajul! Suntem hotarati sa ne si mutam impreuna!", a spus unul dintre frati.
Iata cum au reactionat cele doua tinere la auzul propunerii venita din partea pretendentilor lor si ce decizii au luat acestea:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate