Situatie fara precedent in competitia “Bravo, ai stil!”, doua concurente sunt, in egala masura, cele mai iubite in randul telespectatorilor

Gala eliminatorie de aseara, a celei mai indragite emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, s-a terminat cu o situatie incredibila, fara precedent in istoria celui mai indragit show de fashion din Romania.

Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania si-au dat toata silinta in a cuceri juratii show-ului dar si telespectatorii, unele reusind, altele dezamagind.

La finalul Galei “Nostalgia”, de aseara, moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a prezentat  clasamentul realizat in urma notelor juratilor.

Clasamentul, in urma notelor juriului, a aratat astfel: Corina, locul I, obtinand punctaj maxim, 20 puncte, urmata de Irina, cu 16 puncte, iar Andreea si Nadina s-au situat la egalitate, pe locul 3, cu cate 14 puncte fiecare.

Saptamana aceasta, trei concurente, Alexandra, Valeria si Raluca au primit propuneri pentru eliminare.

Gratie numarului de stele primite din partea juratilor, pe parcursul intregii saptamani, Raluca este concurenta care a fost salvata de la eliminare.

O situatia fara precedent s-a petrecut, aseara, la Gala “Bravo, ai stil!”. Deoarece Alexandra a obtinut un procentaj de 21,8% voturi din partea telespectatorilor, iar Valeria a acumulat 21,1% voturi din partea publicului, cele doua concurente au ramas, in continuare, in competitie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate