Simona Patrulesa, prezentatoarea Stirilor Kanal D din weekend, de la ora 12.00, a raspuns prezent invitatiei revistei Avantaje la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Luptei Impotriva Cancerului

Preventia este cea mai importanta arma in lupta cu cancerul, o boala necrutatoare.

Simona Patrulesa, prezentatoarea Stirilor Kanal D din weekend, de la ora 12.00, a raspuns prezent invitatiei revistei Avantaje la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Luptei Impotriva Cancerului (4 februarie), pentru a asculta sfaturile specialistilor in ceea ce priveste preventia, depistarea si tratamentul acestei cumplite maladii. La eveniment, au fost prezenti medici renumiti care se confrunta zilnic cu aceasta maladie, dar si fosti pacienti sau oameni care au dorit sa care sunt cele mai inovative metode de tratament si cum pot detecta semnele bolii intr-o faza incipienta.

"Nimic nu este mai important ca sanatatea. Sunt foarte putini cei care merg constant la medic sa isi supravegheze sanatatea, fie de frica, fie pentru ca gasesc mereu altceva mai important de facut. Fiicei mele incerc sa ii dau puterea exemplului personal, pentru mine este important sa o stiu sanatoasa, mergem sa facem analizele si ii spun cat de important este sa isi verifice sanatatea constant", a spus Simona Patruleasa.

Preventia este cea mai importanta arma in lupta cu cancerul, o boala necrutatoare. Pana in anul 2030 ar putea exista 26,4 milioane de noi pacienţi cu cancer, 17 milioane de decese anual si 80 de milioane de persoane cu cancer care supravietuiesc dupa cinci ani de la diagnostic, conform estimarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate