Simona Patruleasa, dezvaluiri in exclusivitate despre viata de familie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:16

Simona patruleasa vorbeste in exclusivitate despre viata d efamilie, despre fetita ei, iubirea pe care i-o poarta sotului, dar si despre cateva momente mai putin placute.

Simona Patruleasa este o mama implinita si o femeie fericita. S-a casatorit cu omul pe care il iubeste, Sabin Ivanof si cu care s-a casatorit discret in pe insula Capri din Italia. Simona povesteste ca abia dupa sase luni a acceptat o intalnire cu sotul ei, desi in acest timp un il vazuse niciodata ci doar vorbise cu el la telefon.

"Viata mea e minunata dupa ce o am pe Ingrid.
Eu iubesc foarte mult copii, am fost foarte aproape de copii prietenelor. Atunci cand esti mama, e altceva. Noi avem noroc ca ambele mame se ocupa de ea. Ingrid are sase luni acum. In perioada sarcinii mi se parea ca sunt mai frumoasa ca oricand.

Simona este o mamica implinita si isi rezerva timp si pentru ea; face exercitii sa se intretina, pictura si pian. Are timp sa se intalneasca si cu prietenele sa vada un film acasa, sa vorbeasca despre copii, asa cum face cu Andreea Marin.


 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!