Simona Patruleasa despre fiica ei, Ingrid: "Mi-a mostenit slabiciunea pentru dulciuri"

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:31

Desi a incercat sa se tina tare si sa nu ii dea dulciuri fiicei sale pana la varsta de trei ani, asa cum recomanda specialistii in nutritie, Simona Patruleasa a cedat in cele din urma in fata poftelor micutei sale.

"Ingrid mananca destul de multe dulciuri. Nu foarte multe, dupa cum considera cei din familia mea, dar suficiente dupa parerea mea. Bine, are si cu cine sa semene. Eu sunt lesinata dupa prajituri de casa si alte produse de acest fel. Ce sa fac, mi-a mostenit slabiciunea pentru dulciuri! Noroc ca de cele mai multe ori se plictiseste si le abandoneaza. Ia o inghititura dintr-o bucata, mai tarziu o gurita din alta si uite asa le incepe pe toate", a povestit amuzata Simona Patruleasa.Pe Simona Patruleasa o puteti urmari prezentand  principalul jurnal informativ de weekend, la Kanal D.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!