Simona Patruleasa despre cazul invatatoarei spagare: “Unele cadrele didactice au fost invatate ca trebuie sa primeasca si ca li se cuvine”

Editor: Bogdan Mihai Author: A.M.
Actualizat: 13 oct 2020, 21:20

Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D, se declara indignata de faptul ca adevaratele valori care ar trebui sa se regaseasca in sistemul de invatamant din Romania s-au pierdut, iar cadrele didactice sunt dornice de cadouri si atentii pentru a-si face meseria.

“Cu siguranta sunt multe cazuri precum cel dezvaluit de Stirile Kanal D, dar sunt si cadre didactice care-si fac meseria din pura pasiune, fara sa astepte cadouri, fara sa aiba pretentii la parinti, fara sa-i trateze pe copii in functie de valoarea cadoului pe care-l primesc. Am cunoscut oameni care si-au facut meseria cu daruire in scolile din Romania”, a spus Simona Patruleasa.

Simona Patruleasa a lucrat o buna perioada la catedra, ca invatatoare, iar din experienta profesionala spune ca astfel de cazuri regretabile sunt generate, de multe ori, si de parintii care fac eforturi pentru

a castiga atentia profesorului.

„Durere, chin, suferință, ce pot să spun” Nikita a povestit cu ochii în lacrimi ce copilărie dureroasă a avut. Vedeta nu a știut ce înseamnă o aniversare: „M-am trezit un copil amărât, chinuit, o slugă”

“Inteleg daca-ti aduce copilul o floare, o bomboana, de 1 martie, de 8 martie, consider ca este suficient. Sunt cazuri in care pentru parinti si aceste atentii sunt un efort foarte mare financiar. Parintii nu trebuie sa fie stresati de tratamentul cadrului didactic in functie de valoarea cadoul oferit. S-a creat un precedent, iar parintii care au dat cadouri valoroase sunt si ei de vina si n-au nicio justificare.

In modul acesta unele cadrele didactice au fost invatate ca trebuie sa primeasca si ca li se cuvine. Intr-adevar salariile sunt mici in invatamant, probabil ca se gandesc ca se compenseaza, dar nu e corect nici pentru parinti, nici pentru copii”
, a declarat Simona Patruleasa.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Pe Simona Patruleasa o puteti vedea in fiecare sambata si duminica, de la ora 19.00,

la Stirile Kanal D.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!