Simona Patruleasa: "Ca sa-i captez atentia fetitei mele, ii cant!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

Simona Patruleasa, prezentatorea Stirilor Kanal D, a participat astazi, alaturi de fiica sa, Ingrid, la lansarea noii colectii de haine - M. Marquise.

Acesta a fost primul eveniment unde Ingrid a participat in calitate de invitat special, micuta fiind imaginea acestui brand de haine pentru fetite.

"Cand am realizat sedinta foto pentru catalogul de prezentare M. Marquise i-am cantat lui Ingrid aproape doua ore, asa am pacalit-o. I-am cantat ca sa ii captez atentia, sa stea cuminte si sa se uite in obiectiv. Am cantat melodii din repertoriul Andrei, cantecele de pe CD-urile de la Zurli si pana la urma ne-am descurcat.

Fiica mea este indragostita de muzica romanesca, stie mai multe piese decat mine si sotul meu la un loc, le asculta acasa non-stop. Asa reusim sa o facem sa stea intr-un loc. Are doi ani si trei luni, dar o recunoaste pe Andra, il stie pe Cabron, iar preferata sa este Nicole Cherry", a declarat Simona Patruleasa.

Pe Simona Patruleasa o puteti vedea in fiecare sambata si duminica de la ora 19.00,
la pupitrul Stirilor Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!