Simona Hapciuc, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: "Nu meritam să ies"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 00:15
Simona Hapciuc, primele declarații după eliminarea de la Survivor România

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România după ce a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului.

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România 2021, însă reacția ei la aflarea veștii nu a fost una tristă, ci din contră.

Vedeta s-a bucurat că se va întoarce la băiețelul ei, Dimitrie.

Citeste si: Prima reactie a Simonei Hapicuc dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021! Ce a scris vedeta dupa ce a intrat in posesia telefonului

Simona Hapciuc, prima reacție după eliminare

Simona Hapciuc din echipa Faimoșilor a fost concurenta, care a părăsit competiția Survivor România duminica seara, 21 februarie, în urma votului publicului.

Simona a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Actrița a făcut și primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor românia 2021, în cadrul emisiunii Teo Show.

Citeste si: Simona Hapciuc a aparut cu ochiul VÂNĂT la Survivor Romania 2021, în urma loviturii lui Moroșanu! Motivul pentru care Sorin lipseste in primul joc de imunitate al săptămânii

"Nu meritam să ies afară. Consider că am fost una dintre cele mai bune concurente. Nu doar din echipa Faimoșior, ci în general. Consider că din echipa mea ar fi fost, cel puțin, alte patru persoane care ar fi trebuit să iasă înaintea mea, Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Survivor nu este doar un joc sportiv, este și un joc de strategii. În momentul în care am venit aici, mi-am asumat că voi fi o fire dreaptă.

Nu am vrut sa intru în strategii și nu am vrut sa intru în grupulețe.", a declarat Simona Hapciuc în cadrul emisiunii Teo Show.

Simona Hapciuc a părăsit competiția Survivor 

După eliminare, Faimoasa a transmis și un mesaj emoționant, spunând că părăsește competiția cu capul sus.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

" Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori.

Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce a am făcut în această competiție. 

Consider că am dat totul.Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor.

Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine", a spus fosta concurentă.

Citeste si: Simona Hapciuc, confesiuni emotionante din culisele vietii sale! Faimoasa a vorbit cu ochii in lacrimi despre momentele triste care au marcat-o profund!

Simona Hapciuc, accident grav! Fosta concurentă Survivor România a suferit o ruptură!

Simona Hapciuc a reluat legătura cu susținătorii ei, imediat cum a intrat în posesia telefonului mobil. 

" Am intrat în posesia telefonului de câteva minute și sunt copleșită de miile de mesaje de la voi. Vreau să vă mulțumesc mult pentru susținere și încurajare, vă asigur că sunt foarte bine și împăcată cu eliminarea mea și vă promit că după ce mănânc și dorm voi încerca să vă răspund fiecăruia în parte.  A fost o zi grea și vă rog să-mi permiteți câteva ore de odihnă",  a scris Simona Hapciuc pe pagina ei de Instagram.

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies