Silvia Ionita si Iulia Albu, premiate la Gala Celebrity Awards „Femei de succes”!

,

Silvia Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, editia de pranz, si Iulia Albu, jurata „Bravo, ai stil!” si prezentatoarea rubricii "WOW sau BAU-BAU? Verdict Iulia Albu", din cadrul late-night-show-ului „WOWbiz”, au fost premiate aseara, in cadrul Galei Celebrity Awards „Femei de succes”, editia a IV-a.

Silvia Ionita si Iulia Albu au stralucit pe covorul rosu, alaturi de cele mai de succes vedete din showbiz-ul autohton, mediul de afaceri si beauty.

Iulia Albu, una dintre cele mai apreciate si stilate vedete din Romania, a urcat pe podiumul de premiere in aplauzele celor prezenti.
„Va multumesc foarte mult pentru acest premiu, atat dumneavoastra, organizatorilor, cat si publicului care este alaturi de noi, in fiecare zi ”, a spus Iulia Albu.

Silvia Ionita prezinta Stirile Kanal D, editia de pranz, de luni pana vineri, de la 12:00 iar Iulia Albu poate fi urmarita la „Bravo, ai Stil!” in calitate de jurat, si la"WOW sau BAU-BAU? Verdict Iulia Albu", rubrica pe care o prezinta in cadrul late-night-show-ului „WOWbiz”.
 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

"Stirile Kanal D", prima sursa de informatie pentru telespectatori! Ieri, Stirile pranzului prezentate de Silvia Ionita au clasat Kanal D pe primul loc, pe Comercial...

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simona Patruleasa este Vrajitoarea din filmul de animatie "Dragonul Vrajit"! Fiica ei, Ingrid, este vocea Veveritei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies