Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” si-a pus fanii pe jar! Anuntul care i-a speriat pe acestia

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” a facut un anunt care i-a ingijorat pe fanii ei. Concurenta a spus ca se simte rau.

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” este extrem de activa pe paginile de socializare, discutand mereu cu fanii ei. Ieri insa, Silvia si-a pus fanii pe jar.

“Va scriu pe un ton serios pentru ca la modul cel mai sincer, azi nu am avut deloc o stare buna de sanatate, nu stiu ce mi se intampla”, s-a vaitat Silvia pe pagina ei de socializare si, apoi a continuat si in comentarii. “Caut sa va raspund, dar nu prea ma simt bine si incerc sa ma mai odihnesc, sa ma mai adun”

 

 

Fanii Silviei s-au ingrijorat pentru ca aceasta spusese si in urma cu cateva zile ca o doare ficatul, iar multi dintre ei au inceput sa-i dea sfaturi ce sa faca.

“Oboseala, supararea, afecteaza ficatul. Iti recomand sa faci analize si daca e nevoie cauta un homeopat bun. Odihna mai multa, liniste, fara suparare! Ai grija de tine, sanatatea este mai importanta decat aceasta competitie!”, este unul din mesajele primite de Silvia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate