Sicriul Ilenei Ciuculete, loc de pelerinaj pentru zeci de colegi de breasla si de prieteni care au venit sa ii aduca un ultim omagiu! Iata care au fost cantaretii care au lasat in urma orice ranchiuna si au venit sa isi ia ramas bun de la colega lor

Lumea artistica se afla in doliu si sufera cumplit din cauza pierderii Ilenei Ciuculete.

Inca de dimineata foarte multe vedete au trecut pragul bisericii Costeasca din Chitila, pentru a-i aduce un ultim omagiu indragitei artiste Ileana Ciuculete. La capataiul cantaretei au ajuns si zeci de colegi de breasla care au impartasit momente bune si rele de-a lungul carierei lor si care si-au dorit sa isi ia ramas bun de la cea care le-a fost una atat colega cat si o foarte buna prietena.

Insa dintre toti cei aflati in biserica cea care a jelit-o permanent pe Ileana a fost mama acesteia, care este sfasiata de durere si care refuza sa creada ca si-a pierdut fiica.

Sotul ei Cornel Gales se afla sub efectul calmantelor pentru a putea sa depaseasca momentele critice ale pierderii celei mai iubite fiinte din viata sa. Cei doi s-au iubit enorm si au avut o casnicie fericita ce a dainuit timp de 25 de ani. Unul dintre cele mai mari regrete ale cantaretei a fost ca nu au putut avea un copil impreuna. Aceasta a ramas insarcinata cu Cornel pe cand avea 37 de ani insa a pierdut sarcina, insa acest eveniment nefericit nu a umbrit casnicia lor ci dimpotriva i-a unit si mai mult si s-au tinut de mana pana in ultima clipa. Desi cantareata a fotst in coma in ultimele zile, apropiatii au povestit ca aceasta s-a trezit, a deschis ochii, a cerut sa isi vada sotul, l-a luat in brate si i-a spus: "Strange-ma puternic pentru ca eu voi pleca!" si apoi si-au spus adio pentru totdeauna. Cantareata va fi condusa pe ultimul drum sambata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate