Si tu faci greseala asta! Sa nu mai pui NICIODATA asa ceva in mujdeiul de usuroi

Usturoiul este considerat cel mai puternic antibiotic natural, dar putini romani stiu ca un ingredient banal elimina toate beneficiile usturoiului.

"In usturoi exista doua substante aliina si alinoza despartite de o membrana fina. Cand pisezi usturoiul in intentia de a face un mujdei, cunoscut pentru savoarea pe care o da mancarurilor de carne si legume, membrana de care vorbeam se sparge, cele doua substante interactioneaza si formeaza alicina.

Ei bine, aceasta alicina este fenomenala! Ea protejeaza de o sumedenie de boli, si recent s-a descoperit ca si de cancer, mai ales de cancerul de plamani, boala cu o evolutie rapida si fatala. Dar pentru ca alicina sa fie binefacatoare pentru corp, nu trebuie sa pui sare in mujdeiul de usturoi, pentru ca i se distrug pe loc si ireversibil enzimele si in loc sa ne fie de ajutor, substanta formata ataca un alt grup de enzime din organismul nostru!"
– argumenteaza cercetatorul Stefan Manea.

In acelasi timp este indicat ca mujdeiul de usturoi sa fie facut cu un ulei de buna calitate, cum ar fi... afla mai multe pe kfetele.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate