Si ORBII pot ajunge in spatele volanului! Iata cum se acorda permisele de conducere in Romania

Si ORBII pot ajunge in spatele volanului! Iata cum se acorda permisele de conducere in Romania

Da, cititi bine! Exista viitori soferi care, cu voia unor instructori si medici inconstienti, sunt adevarate pericole publice pe sosele.

E inadmisibil cum unii indivizi sunt ajutati sa-si bage in buzunar permisul de conducere. Reporterii Stirilor Kanal D l-au surprins cu camera ascunsa pe acest instructor din Iasi care povesteste degajat cum un elev de-al sau, pe jumatate orb, poate obtine cu usurinta o fisa medicala, chiar daca, teoretic, nu ar trebui lasat sa se urce la volan.

 

Si daca nu v-ati revoltat indeajuns, ascultati continuarea!

 

Asadar, barbatul recnoaste cu nonsalanta ca nu aude bine. Cum credeti ca reuseste, totusi, sa obtina atestat de instructor, chiar de are o problema de sanatate atat de grava, care il face inapt pentru soferie? Tot el ne spune!

 

Sigur pe el, instructorul e gata sa ne inlesneasca si noua intrarea.

 

Cum se ajunge in astfel de situatii? Noi am facut un experiment, in trei policlinici din Iasi, ca sa aflam cat de repede primesti o fisa medicala pentru scoala auto.

 

Abia la a treia unitate medicala am gasit o alta procedura. Aici, pare ca examinarile auto se deruleaza mai serios. In mod normal, ca sa primesti toate parafele ai nevoie sa te inarmezi cu multa rabdare.

 

Revenim la instructorul auto, caruia i-am cerut un punct oficial de vedere la ce ne-a declarat. Surprinzator, sau nu, a uitat tot.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate