Și mămicile pot fi sexy! Cum a ajuns Adela Tecuceanu de la „Bravo, ai stil!” la 49,5 kg în mai puțin de un an de la naștere?

,
adela tecuceanu si marisa paloma
Marisa Paloma si Adela Tecuceanu, finalistele sezonului 2 Bravo, ai stil![Sursa foto: Instagram]

În ultima zi a anului 2019, Adela Tecuceanu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”, a devenit mamă pentru prima oară.


In articol:

Pe 31 decembrie, Adela a dat naștere unui fiu, Dima. „Cel mai frumos și emoționant moment din viața mea”, mărturisea atunci.

Prenumele Dima provine din grecescul Demeter, feminin Demetria, numele zeiței vegetației și a roadelor pământului, cunoscută și drept „zeița lucrurilor bune”.

Recent, în mediul online, Adela s-a fotografiat într-un bikini negru foarte îndrăzneț care i-a lăsat partea inferioară a bustului la vedere.

„Adela, așa arăți după prima sarcină? Respect!/ Ai încăput în „acea pereche” de skinny jeans? Way to go, girl 👏👏👏.

Doamne, cât de bine poți arăta. Să-ți trăiască micuțul și să vă bucurați de viață. / Și mai frumoasă te-ai făcut după ce ai născut. 💋”, i-au scris urmăritorii.

adela tecuceanu
Adela Tecuceanu, fosta concurenta Bravo, ai stil a slabit spectaculos[Sursa foto: Instagram]

Cum a ajuns la 49,5 kg fără dietă și sală?

„Ei bine, n-am făcut nici sală și nici n-am ținut regim alimentar... voit. 😁 Asta nu înseamnă că nu fac mișcare sau că mănânc tot ce apuc.

Mai degrabă, mănânc când apuc, iar asta se întâmplă maxim o dată pe zi. În privința sportului, fetelor, vă recomand în camera bebelușului canapelele extensibile, cele care se întind direct pe podea.

Acestea scad riscul ca puiul vostru să cadă din pat și să se lovească și vă împiedică pe voi să vă îngrășați.

Atunci când te ridici în fandare de la podea cu aproximativ 9 kg în brațe, n-ai cum să ai burtă sau musculatura slăbită.

Recomand de asemenea să faceți scări. Eu locuiesc la casă și bucătăria se află la demisol. Fac câteva sute de scări pe zi, de cele mai multe ori cu Dima în brațe sau cu un cărucior sau premergător atârnat de mine.

Aaa, să nu uit de exercițiul preferat: datul cu aspiratorul. Acest exercițiu îl fac maxim o dată la 2 zile și, pentru un grad mai ridicat de dificultate, recomand să fie făcut tot pe scări.

Pe lângă toate astea, adăugăm lipsa somnului și un grad de stres ridicat. 😁 Deși nu neapărat recomand acest regim (totalitar), garantez eficiența lui. 😅”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Au facut dintr-o masa taraneasca un trend care castiga tot mai mult teren! Cum au evitat pandemia doi bucuresteni si cum au scos din anonimat un sat uitat de lume, vedeti...

Oficialii din industria aviației: ce a fost mai rău a trecut. Situația a fost stabilizată

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Tara din UE cu doar 11 cazuri de coronavirus si cele mai relaxate masuri din timpul pandemiei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies