"Si copiii vostri pot fi in pericol!" Tatal unei fetite internate la "Marie Curie" acuza autoritatile de incompetenta si le cere romanilor sa ia atitudine

Barbatul a postat un mesaj pe Facebook, alaturi de fotografii cu fetita lui, legata la aparatele de dializa.

Doi bebelusi au murit pana acum din cauza bacteriei E-coli, dar sursa contaminarii nu a fost nici pana acum gasita, dupa mai mult de o saptamana de la izbucnirea epidemiei!

Pe sectie mai sunt alti 4 bebelusi a caror stare este tot mai buna! Raman, insa, cei doi copilasi morti si altii aflati la Terapie Intensiva, care se lupta acum cu efectele bacteriei ucigasa.

Gabriel Marinescu este numele unui dintre copiii cu rinchii blocati, aflati sub dializa. Barbatul a transmis un mesaj, pe Facebook, tuturor romanilor: "Si copiii vostri pot fi in pericol, daca nu facem ceva impreuna. Noi am facut primul pas, in a face publice faptele..."

"Nu pot sa nu vad incompetenta autorită?ilor de a elucida cum de s-au putut îmbolnăvii atâ?ia copii din Arge?.nu pot să nu mă gândesc la copilul meu si la faptul ca mâncarea lui era pregătită corespunzător apa fiartă foarte bine tot ce ii pregăteam copilului era spălat ?i fiert excesiv.biberoanele si tetinele erau fierte foarte bine pentru sterilizare", a spus tatal indurerat.

Asa arata copilul meu în timp ce reprezentanţii autorităţilor nu fac nimic. Nu pot sa nu vad incompetenta autorităţilor...

Posted by Gabriel Marinescu on 13 Februarie 2016

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate