Si-au dus copiii la pationar, dar au plecat cu ei in lacrimi de acolo. "Mami, sunt morti toti!" E SOCANT ce se vedea prin gheata transparenta

Conducerea parcului de distractii Space World din Kitakyushu, sud-vestul Japoniei, a fost nevoit sa isi inchida atractia, deschisa recent.

Parcul de distractie a promovat patinoarul ca pe o atractie "nemaiauzita in lume". Ce il facea atat de special? 5000 de pesti, din 25 de specii, incusiv macrou si pisici-de-mare uriase au fost inghetati in suprafata pationarului, unii cu gurile  deschise sau cu ochii atintiti in sus.

Patinoarul a fost inchis dupa doar cateva zile, dupa ce vizitatorii s-au aratat revoltati si dezgustati de ce au vazut in interior. "Dezgustator si prostesc", "crud" sau "un abuz asupra animalelor" sunt doar cateva din cuvintele folosite pe Facebook.

Oficialii parcului au declarat ca vor dezgheta patinoarul si vor tine o slujba in memoria pestilor inghetati. Totodata, ei s-au cerut scuze de la vizitatorii tulburati de imaginea patinoarului.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate