Si-au aratat fetele! Hackerii "Anonymous" de Romania AU FOST PRINSI VIDEO

Anonimii care se credeau spaima internetului, dupa ce au reusit sa intre ilegal pe 29 de site-uri oficiale, au fost pana la urma gasiti.

Anchetatorii au descins in aceasta dimineata in casele a 12 tineri din Capitala si din alte 8 judete ale tarii. Liderul lor este un tanar de 24 de ani din Piatra Neamt.

 

Furau date confidentiale si se laudau cu prada lor pe net. Au intrat chiar si pe site-urile unor primarii si au lasat mesaje antisemite. Surprinzator este ca seful gruparii nu este un as al informaticii, dupa cum sustin prietenii lui.

 

Ar fi spart site-urile doar prin teribilism. Folosea pe internet nume de cod precum Anonops sau Cartman. A fost student al facultatii de stiinte economice din Piatra Neamt. Si vecinii sunt de-a dreptul uimiti de preocuparile tanarului. 

 

Procurorii sustin  ca Anonymous Romania a desfasurat o vasta activitate de criminalitate informatica. Tinerii au fost adusi in Capitala si audiati, sub acuzatia ca au accesat fara drept sisteme informatice, au obtinut date prin incalcarea masurilor de securitate  si le-au modificat.

 

Daca vor fi gasiti vinovati vor ajunge dupa gratii. Multi hackeri din lume au aderat la ideea de libertate a internetului, totul sub protectia anonimatului. Si-au postat crezul tot pe internet.

 

"Noi suntem Anonynous, noi suntem legiunea, noi nu uitam, uniti ca unul, nimic nu ne poate desparti, asteptati-ne!".

 

Anonymous de Romania se laudau ca sunt o filiala a temutei grupari internationale de hackeri.  Pe plan mondial atacurile lor au fost de mare impact. Mai multe site-uri si institutii au avut de suferit. Printre acestea se numara Amazon sau Biserica Scientologica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate