Si-a facut OPERATIE ESTETICA deoarece voia sa aiba buzele PERFECTE. A izbucnit in PLANS cand a vazut REZULTATUL!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:53

In ciuda fapului ca era frumoasa, o tanara a decis la numai 18 ani sa-si faca o interventie estetica la buze.

Hannah Costayer, o adolescenta din Marea Britanie, regreta amarnic faptul ca a ramas cu buza slutita dupa ce a cerut o operatie de corectare, in dorinta de a avea buzele perfecte. Dupa ce buzele i s-au desumflat in urma interventiei a avut surpriza sa constate ca operatia a fost un esec total.

„L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”

Buza ei arata de parca ar fi fost taiata pe mijloc, iar gura ei este acum stramba.

A avut pana acum o interventie de corectare, insa nu a ajutat-o prea mult. Tinerei ii este teama ca va ramane toata viata cu gura stramba. Ii vine sa planga cand se gadeste ca inainte de operatia de cosmar buzele ei nu aratau deloc rau.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!