Si-a dus fetita la dentist pentru un detartraj. Desi trebuia sa dureze 30 de minute, copila a iesit din cabinet dupa 4 ore, cu ochii rosii si gura plina de pansamente. Cand i le-a scos din gura, mama a inceput sa urle: "Mi-ai macelarit copilul!"

O femeie din Marea Britanie a trait un adevarat soc dupa ce un dentist i-a mutilat, la propriu, copilul.

Doamna si-a dus fetita in varsta de 6 ani la un stomatolog pentru un detartraj si o verificare obisnuita a dintilor. Medicul a preluat copila si i-a spus mamei sa astepte pe hol, asigurandu-o ca e pe maini bune si ca intreaga procedura nu va dura mai mult de jumatate de ora.

Cu toate acestea femeia a stat cu grija nu mai putin de 4 ore, neintelegand ce se intampla. In tot acest timp a pus intrebari asistentelor: "De ce dureaza atat de mult? Trebuia sa stea acolo doar jumatate de ora! Au trecut 4 ore! Poate sa imi spuna si mie cineva ce se intampla?".

A incercat chiar sa intre cu forta peste stomatolog, insa de fiecare data a fost oprita. In cele din urma copila a iesit pe usa, avand ochii rosii si gura plina de pansamente.

"Ce e, mami? Ce ti-a facut?", a intrebat-o femeia. In momentul in care i-a scos pansamentele din gura, a incremenit! Micuta avea 7 dinti lipsa, desi pana atunci nu a avut nicio problema cu dantura.

Stomatologul a fost dat pe mana politiei si, daca va fi gasit vinovat de malpraxis, risca ani grei de inchisoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate