Si-a comandat costume tocmai din Venezuela, dar a fost socat de ce a gasit in colete. Imediat a intrat in panica si a luat-o la fuga

O echipa a emisiunii "Sabbagh in actiune" a urmarit ancheta unui transport de 45 de kilograme de cocaina, pe aeroportul Otopeni.

Barbatul din materialul video de mai jos este un italian care a venit in Bucuresti special pentru a ridica din aeroport un colet trimis tocmai din America de Sud. Parea o operatiune simpla, dar politistii romani aveau o problema cu continutul coletelor: costume de haine asezate pe umerase din cocaina.

Oamenii legii au actionat pe baza unor informatii venite de la o sursa din punctul de frontiera Otopeni, unde sosisera doua colete cu costume barbatesti, venite din Venezuela, ceea ce a atras atentia vamesilor, asa ca au fost selectate pentru control.

In urma analizelor, au descoperit ca umerasele erau confectionate din cocaina solida. In total, au fost descoperite 45 de kilograme de cocaina. Politistii nu l-au arestat, pentru a descoperi intreaga retea de traficanti, dar i-au inlocuit umerasele cu unele din plastic.
Cand a verificat marfa, pe strada, in mijlocul Bucurestiului, barbatul a descoperit schimbul si a intrat in panica. Surprinzator, a luat un alt taxi si s-a indreptat spre Otopeni, de unde si-a luat coletele.

Ajuns la vama, italianul le-a cerut socoteala vamesilor, cu tupeu, pentru ca cineva i-a umblat in colete. Ce-a urmat este o actiune demna de filmele politiste. Urmareste deznodamantul anchetei in materialul video de mai jos:

Citeste si: Traian Băsescu a dezvăluit totul despre colaborarea cu Securitatea. E bomba serii - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies