Si-a BATUT fiul cu BESTIALITATE, l-a STRANGULAT, iar mai apoi l-a aruncat in prapastie. Ce a urmat te va SOCA!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 21:55

Nu ar trebui lasata sa aiba copii! O femeie si-a batut cu bestialitate fiul vitreg, lasandu-l sa moara intr-o prapastie.

Jen, un baietel in varsta de 7 ani, din China, a fost lasat sa moara intr-o prapastie unde fusese aruncat de mama lui vitrega. Femeia il luase pe baiat de la scoala, insa il loc sa mearga acasa, l-a dus in pustietate unde l-a batut cu bestialitate, iar mai apoi l-a strangulat pana l-a lasat inconstient. Crezand ca a murit deja, diabolica mama l-a aruncat intr-o prapastie.

Tatal baiatului s-a ingrijorat cand a vazut ca fiul nu se mai intoarce de la scoala.

I-a intrebat pe profesori ce stiu despre micut. S-a albit la fata cand acestia i-au spus ca mama vitrega a venit si l-a luat de la cursuri. Barbatul a alertat imediat politia. Le-a declarat anchetatorilor ca tocmai i-a spus sotiei ca vrea sa bage divort si se teme ca aceasta sa nu se fi razbunat pe fiul lui natural.

Sub presiunea anchetatorilor femeia a recunoscut ca l-a omorat.

Le-a indicat locul unde il aruncase pe micut, insa a constat cu stupoare ca planul ei de razbunare esuase. Micutul era in viata! A fost dus imediat la spital, iar femeia risca acum 15 ani de puscarie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!