Show total cu Faimoasa de la Exatlon Cristina Nedelcu. Uite ce face in timpul concursurilor de gimnastica pe care le castiga

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 aug 2018, 11:18

Cristina Nedelcu, multipla campioana mondiala, europeana si nationala la gimnastica aerobica este una dintre Faimoasele celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania.

La 31 de ani, una dintre Faimoasele celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania, Cristina Nedelcu, se poate mandri cu o cariera stralucitoare, ce i-a fost recunoscuta la concursuri de top de gimnastica aerobica din intreaga lume.


n 2008, la Campionatele Mondiale desfasurate la Ulm (Germania), castiga medalia de aur, cu echipa, si argint la proba individuala de gimnastica aerobica.  In 2009, la campionatele Europene desfasurate la Liberec, in Cehia, castiga aurul la proba de cuplu.

Tot aur aducea Romaniei si in 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfasurate in Franta (Clermont-Ferrand).  Are la activ sase titluri de campioana nationala la gimnastica aerobica. Sunt doar cateva exemple dintr-o istorie plina de reusite, munca asidua, determinare. Citeste declaratia Faimoasei pe wowbiz..ro!

 

 

Taguri:

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies