Sfatul unui medic din WUHAN în plin focar de CORONAVIRUS

,
Sfatul unui medic din WUHAN în plin focar de CORONAVIRUS
Sfatul unui medic din WUHAN în plin focar de CORONAVIRUS

Coronavirus: Foarte mulți medici din centrele de boli infecțioase au fost chemați în China pentru a ajuta la tratarea COVID 19.

Foarte mulți medici din centrele de boli infecțioase din marile centre europene și nu numai au fost chemați în China pentru a ajuta la diagnosticarea, tratarea și monitorizarea noului val de îmbolnăviri cu COVID 19. Mulți, odată ajunși acolo, au transmis către cunoscuți experiența lor. Iată sfatul unui medic aflat în WUHAN în plin focar de CORONAVIRUS:

“Dacă îți curge nasul și ai secreții galben verzui nu înseamnă că ești infectat cu coronavirus.

Coronavirusul provoacă un tip de pneumonie cu tuse uscată fără nasul curgător.  Acesta este cel  mai simplu mod de a identifica. Vă rugăm să spuneți prietenilor dvs. că dacă știți mai multe despre cunoștințe medicale, veți avea mai multă conștientizare a identificării și prevenirii."

Citește continuarea pe www.avantaje.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bilanț coronavirus 20 iunie 2021. Număr mic de cazuri noi și decese! Câte s-au înregistrat

Instanța a decis: Polițistul nu te mai poate amenda dacă ai uitat acasă asigurarea RCA

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Se dau bani de la stat! Ce categorie de români primește 100.000 de euro? Iată care este condiția obligatorie!

Bilanț coronavirus 19 iunie 2021. Vești din ce în ce mai bune din partea autorităților! Iată cum arată cel mai recent bilanț COVID-19!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies