Seyit si Zuhre, in pericol de moarte! Tanarul il infrunta pe Zekkar pentru a-si apara iubita! Afla ce se va intampla cu cei doi indragostiti, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Iubirea dintre Seyit si Zuhre este supusa unei noi si teribile incercari.

Dupa ce au aflat, prin intermediul lui Seref, ca Zuhre se ascunde in casa lui Seyit, Zekkar Karakaya, fiul lui batranului Fikret, incendiaza casa parinteasca a tanarului, punand vietile tuturor in pericol. Cu greu  scapa familia lui Seyit din nenorocirea declansata de familia Karakaya. Seyit si Zuhre sunt nevoiti sa se faca „nevazuti”, familia temutului bogatas fiind, in permanenta, pe urmele lor.
Zuhre este constienta ca toti cei dragi ei vor avea de suferit daca vor mai incerca sa o ajute si hotaraste sa se indeparteze de Seyit si familia acestuia. Hotarat sa se razbune pentru suferintele pricinuite familiei dar si femeii de care s-a indragostit, Seyit merge sa-l infrunte pe Zekkar.
Zuhre solicita, inca o data, ajutorul familei, si nadajduieste ca parintii sa o salveze din cosmarul pe care il traieste. Hasan, tatal tinerei, desi el se face direct responsabil de nenorocirea fiicei lui, consimte sa o ajute, promitandu-i ca o va salva de familia Karakaya. Numai ca Hasan isi va arata, inca o data, adevarata fata.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate