SEXY CONSILIERELE! Uite cum se imbraca in parlament colegele politicienilor VIDEO

O vorba spune ca in spatele unui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica. Priviti ce doamne ii consiliaza pe parlamentarii nostri!

Mai tinere sau mai in varsta, toate consilierele care isi fac aparitia pe holurile parlamentului te uimesc prin tinuta. Tocurile par a fi la moda, la fel si fustele scurte, stramte sau cu volanase. Cele mai indraznete, insa, merg cu vestimentatia foarte departe. Cat despre culori, un curcubeu apare in fiecare zi. Totul in contrast cu negrul costumelor purtate de parlamentari.

Priviti-o pe aceasta doamna consilier! Desi nu mai are 20 de ani, arata perfect. Cum isi mentine silueta? Alergand prin parlament probabil. Doamna pare ca isi cunoaste atuurile. Zambeste in fata camerei si pleaca mai departe, caci are niste documente pentru vreun deputat.

Este, insa, timpul sa le vedem pe consiliere la birou. Caci acolo muncesc ele cel mai mult. Scriu legi, fac rezumate si au grija ca deputatilor sa nu le lipseasca nimic la sedinte. Daca nu ar fi consiliera langa el ceas de ceas, deputatul Viorel Blajut ar fi cam incurcat. Pana si el o recunoaste! Mai mare dragul sa tot vii la servici, nu-i asa?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies