Serpil se află în pericol de moarte după o confruntare cu Ayla. Vezi online live episodul 102 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Episodul 102 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 7 iunie

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 102 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 7 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat miercuri, 7 iunie, pe Kanal D.

 Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Ayla se ceartă cu Serpil, iar aceasta se lovește puternic la cap și cade inconștientă, iar Asiye și Doruk sunt răpiți.

Ce se întâmplă în episodul 102 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Serpil îi cere o sumă de bani Aylei pentru tăcerea sa legată de fiul său, dacă nu îi va spune lui Berk faptul că el este înfiat.

 Chiar în acel moment Berk ajunge acasă dar sună la ușă pentru că și-a uitat cheia, iar ea se duce decisă spre ușă să discute cu el după ce Ayla refuză să-i dea banii ceruți. Ayla nu o poate convinge să aștepte, să discute și se luptă cu ea ca să o oprească, moment în care o lovește la cap, iar aceasta cade inconștientă.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, surprins din nou în compania superbei Susen, în spatele camerelor de filmat! Iată cum au fost fotografiați recent Yiğit Koçak și Lizge Cömert

Ayla îi cere ajutorul lui Sengul, pentru că Berk să nu afle ceea ce se petrecuse în spatele ușii.

Șeval vrea să o pună pe Suzan într-o lumină proastă în fața lui Ahmet și cu ajutorul unui angajat aranjează să pară că ea a furat bani de la restaurant.

Suzan află planul ei și ca să se răzbune, îi zice că îl va cuceri pe Ahmet. Sarp o amenință pe Susen că dacă se împacă cu Omer, îi va spune cum a murit Kadir.

Tolga află că Asiye și Doruk au fost răpiți și va veni într-un suflet să îl anunțe pe Omer și pe familia lui despre cumplitul eveniment, iar Zehra va fi amenințată cu moartea după care este de negăsit.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Akif se panichează și vrea să îl caute pe cont propriu pe fiul său. Sarp devine nervos când află că despre împăcarea lui Omer cu Susen și îi cere directorului școlii să îi exmatriculeze pe frații Eren.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Ayla nu renunță la fiul ei

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

„Nu îmi amintesc nici măcar cum îi suna vocea”. Narcisa Suciu, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”! Dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .