Serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor”  te face sa razi in hohote, din 12 martie, la Kanal D!

Din 12 martie, la Kanal D incepe comedia! Serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor” va deveni portia de ras pentru intreaga familie, in fiecare miercuri seara.

 

Serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor”  te face sa razi in hohote , din 5 martie, la Kanal D!
Din 5 martie, la Kanal D incepe comedia!  Serialul “Fetele lu’ dom’ Profesor” va  deveni portia de ras pentru intreaga familie, in fiecare miercuri  seara. Serialul produs de Kanal D si filmat in studiourile de la Buftea  va aduce in fata telespectatorilor un scenariu alert, tipologii  pline de haz si actori foarte talentati.
“Grila de primavara Kanal D inseamna schimbare, diversitate si  multa distractie. Un serial de comedie cu un scenariu inspirat,  cu actori foarte buni si cu mult umor pentru publicul din Romania este o adevarata provocare, la care noi raspundem! In primavara  aceasta, sunt numai la Kanal D.  Recomand serialul tuturor celor care vor sa rada mult…si bine. Il recomand pentru ca sunt convinsa ca dupa primul episod nu va veti mai dezlipi din fata televizorului”, a declarat Clara Bomboe – Director de Programe Kanal D.
Fortat de imprejurari, Tinel (Catalin Catoiu) - profesor de filozofie disponibilizat, isi transforma casa in salon de masaj erotic. De aici incep incurcaturile pline de umor si senzualitate. Instalatorul neindemanatic (Octavian Strunila) , “horoscopista” Mella (Doinita Oancea),  femeia in casa (Mariana Liurca) - o basarabeanca dintr-o bucata,  acestea sunt doar cateva dintre personajele care isi intersecteaza existentele in casa profesorului.  Serialul are si o componenta deloc de neglijat de “romance”, Cornel, instalatorul interpretat de Octavian Strunila, indragostindu-se iremediabil  de Stela (Francesca Leonte), maseuza cea visatoare.
In fiecare episod, un guest star!
are o structura atipica din punct de vedere al scenariului.  Este un serial de comedie cu o poveste de dragoste inclusa. Deci un sitcom romance. Vom urmari povestea de dragoste dintre Cornel si Stela, si ne vom delecta, episod de episod, cu alte povesti din registrul comediei de situatie. Avem in fiecare episod si cate un special guest. Nume mari! Surpriza!”,  a spus Octavian Strunila (actor si scenarist “Fetele lu’ dom’ Profesor”).
Nu ratati, incepand din 5 martie,  de la 21.15, la Kanal D, “Fetele lu’ dom’ Profesor”, un serial de comedie ce da dependenta!

Serialul produs de Kanal D si filmat in studiourile de la Buftea  va aduce in fata telespectatorilor un scenariu alert, tipologii  pline de haz si actori foarte talentati.

Grila de primavara Kanal D inseamna schimbare, diversitate si  multa distractie. Un serial de comedie cu un scenariu inspirat,  cu actori foarte buni si cu mult umor pentru publicul din Romania este o adevarata provocare, la care noi raspundem! In primavara  aceasta, sunt numai la Kanal D.  Recomand serialul tuturor celor care vor sa rada mult… si bine. Il recomand pentru ca sunt convinsa ca dupa primul episod nu va veti mai dezlipi din fata televizorului”, a declarat Clara Bomboe – Director de Programe Kanal D. 

Fortat de imprejurari, Tinel (Catalin Catoiu) - profesor de filozofie disponibilizat, isi transforma casa in salon de masaj erotic. De aici incep incurcaturile pline de umor si senzualitate. Instalatorul neindemanatic (Octavian Strunila) , “horoscopista” Mella (Doinita Oancea),  femeia in casa (Mariana Liurca) - o basarabeanca dintr-o bucata,  acestea sunt doar cateva dintre personajele care isi intersecteaza existentele in casa profesorului.  

Serialul are si o componenta deloc de neglijat de “romance”, Cornel, instalatorul interpretat de Octavian Strunila, indragostindu-se iremediabil  de Stela (Francesca Leonte), maseuza cea visatoare.  In fiecare episod, un guest star!

are o structura atipica din punct de vedere al scenariului.  Este un serial de comedie cu o poveste de dragoste inclusa. Deci un sitcom romance. Vom urmari povestea de dragoste dintre Cornel si Stela, si ne vom delecta, episod de episod, cu alte povesti din registrul comediei de situatie. Avem in fiecare episod si cate un special guest. Nume mari! Surpriza!”,  a spus Octavian Strunila (actor si scenarist “Fetele lu’ dom’ Profesor”).

Nu ratati, incepand din 12 martie,  de la 21.15, la Kanal D, “Fetele lu’ dom’ Profesor”, un serial de comedie ce da dependenta!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate