Serban Huidu se simte haituit: "Traiesc in ultime zile un santaj media de neimaginat!"

Serban Huidu se simte haituit: Traiesc in ultime zile un santaj media de neimaginat!

Dupa ce si-a facut aparitia la o petrecere a unei case de discuri, Serban Huidu care inca mai tine prima pagina a ziarelor cu accidentul grav savarsit acum un an, se simte haituit!

Dupa ce si-a facut aparitia la o petrecere a unei case de discuri, Serban Huidu care inca mai tine prima pagina a ziarelor cu accidentul grav savarsit acum un an, se simte haituit!

"Traiesc in ultime zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizata de o casa de discuri autohtona ca sa ma intalnesc cu oamenii din industria in care activez! In interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: ia uite: petrece dupa accidentul ala teribil! Jalnic si patetic!

Ce au uitat sa va spuna celebrii “paparazzi” de la evenimentul respectiv, e ca au mers cu mine in hoarda, filmand si facand poze, peste zece kilometri, iar in parc am urcat niste trepte de 25 (douazecisicinci) de ori; ei dupa mine (parcul respectiv are o costisa)! Deci nu am fost singur ci impreuna cu 8-9 hartuitori in jurul meu! Nu ati vazut ca toti dau “exclusivitati” Macar sa simta ca lucreaza, ca de pitipoance surprinse in padure e plina lumea! Pozele in care stateam, erau dupa 3 ore de mers non stop cu paparazzi dupa mine! Trebuia sa fi vazut fetele lor! Si cred ca o sa le si vedeti, cum urca si coboara in parc! Toate la timpul lor!

Nu sunt nici nebun, nici nu vreau sa impresionez! Pus si simplu eram obosit! Toti oamenii din media stiu realitatea, stiu dosarul si totusi au ales limbajul populist si usor de vandut! Nu am vrut sa mi se ia apararea ci sa se relateze corect!Ce vise am si eu! Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect!

Si as mai vrea sa le spun ceva: presa de scandal din asta traieste: din oameni care isi pun poalele in cap: pe ei aia ii doare, ca nu am spus nimic un an! In realitate nu dau do bani pe drama, victime, vinovatii sau adevaruri. Exprimarile de genul “daca eram eu luam 20 de ani” si “in America era deja la inchis”, se lovesc de jurisprudenta existenta!", a postat Serban pe blogul sau.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate