Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa! Afla mai multe detalii

Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa! Afla mai multe detalii

Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in urma accidentului soldat cu trei morti, produs in octombrie 2011 in zona localitatii Timisul de Sus.

In 16 octombrie 2011, Serban Huidu circula dinspre Capitala spre Brasov, iar la iesirea din localitatea Timisul de Sus, in care viteza legala trebuia sa fie de 30 de kilometri pe ora, a intrat cu masina pe contrasens si a izbit u autoturism Dacia in care se aflau trei persoane. In urma cestui accident si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balogh.

 

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, masina condusa de realizatorul TV Serban Huidu rula cu 87 km/h, in conditiile in care limita de viteză era de 50 km/h, si a intrat total pe contrasens.

 

Expertiza stabileste ca accidentul a avut loc pe sensul opus celui de pe care venea masina condusa de Serban Huidu, el fiind cel care a intrat pe contrasens, in timp ce soferul celeilalte masini implicate in accident, un Logan, nu a avut nicio vina, circula corect si n-a taiat curba. Masina vedetei TV i-a aparut brusc in fata. Conform expertizei, Loganul rula cu 40 de kilometri la ora.

 

Sursa: Mediafax

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate