Senzational! Leana lui Partag are sange albastru! Nu ratati un nou episod din noul sezon Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, in aceasta seara, de la ora 21:30, la Kanal D!

Aflata in crasma, in fata consatenilor din Sadova, Leana abereaza asa cum nu ati mai auzit-o niciodata.

Aflam cu stupoare ca povestea ADN-ului ei a inceput in Franta secolului al XVI-lea, odata cu regele Ghiorghita al XIII-lea. Cativa nepoti ai regelui au impanzit lumea si din unul mai cu mot au iesit inaintasii Leanei.

„Doi nepoti au facut scoala de sultani prin Grecia, la fara frecventa, unul s-a dus peste Ocean si a ajuns un Pocahontas, d-astia, sef de trib. Altul a ajuns Tudor Vladimirescu si ultimul s-a aciuat la Moţăţei, de unde e familia mea”, isi tine Leana discursul in fata satenilor din Sadova.

Si pentru ca trebuie sa fie la inaltimea consoartei, Costel face si el o propunere deosebita consatenilor: „M-am gandit sa fac o fundatie, care sa-mi poarte numele si care sa promoveze valorile. Asa ca daca aveti pe-acasa bratari, portofele, radiouri, argintarie, aduceti-le la mine sa le promovez!”.

Tot in episodul din aceasta seara, Leana se confrunta cu Justitia, dar si cu provocarile televiziunii. Urinela va fi cea care o initiaza in culisele spectacolului de TV.

Nu ratati un nou episod halucinant din noul sezon Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, in aceasta seara, de la ora 21:30, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies