SEMNELE si COINCIDENTELE macabre in infernul din clubul Colectiv!

Tragicul incident produs vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia 29 de oameni si-au pierdut viata, iar alti aproape 200 au fost raniti, este insotit de cateva coincidente tulburatoare.

Tragicul incident produs vineri seara in Clubul Colectiv din Bucuresti, in urma caruia 27 de oameni si-au pierdut viata, iar alti aproape 200 au fost raniti, este insotit de o coincidenta tulburatoare, data de titlul unei dintre piesele incluse pe albumul lansat in seara tragediei. Este vorba despre piesa "The Day We Die" (“Ziua in care murim”, n.r.), lansata de curand de trupa Goodbye to Gravity.

In seara in care a izbucnit incendiul devastator, clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Titlul uneia dintre piesele incluse pe acest album, "The Day We Die" (“Ziua in care murim”, n.r.),  prevesteste, parca, ceea ce avea sa se intample in club, dupa cum au remarcat mai multi fani ai trupei pe retelele de socializare online.Printre versurile melodiei se regasesc, totodata, trimiteri catre foc si moarte: „Let go and beg for freedom / Another row jumping into the flame” („Dezlantuie-te si roaga-te pentru libertate / inca un rand sarind in flacari”, n.r.) si „We're not numbers we're free, we're so alive / Cause the day we give in is the day we die” („Nu suntem numere, suntem liberi, atat de vii / Caci ziua in care cedam este ziua in care murim”).

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate