Selly a comis-o din nou! Celebrul vlogger, implicat într-un accident cu patru mașini. Cât îl costă să-și repare mașina de 70.000 de euro

Author: Madalina Maftei

Celebrul vlogger Selly a fost implicat într-un accident cu patru mașini. Tânărul a mărturisit tot ce s-a întâmplat pe canalul său de YouTube, într-un vlog.

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a comis-o din nou. Celebrul vlogger a fost implicat într-un accident rutier. Tânărul a povestit tot ce s-a întâmplat pe canalul său de YouTube, acolo unde este urmărit de peste un milion de oameni.

Selly, implicat într-un accident cu patru mașini

Selly și-a lovit din nou bolidul de lux în valoare de 70.000 de euro. Recent, vloggerul a avariat patru mașini, în Bacău, unde plecase să susțină un concert.

După incident, artistul a avut de-a face cu oamenii legii, care, după cum a precizat el, ar fi dat dovadă de ”o nesimțire fără margini”, potrivit știripesurse.ro.

„Ăsta care a venit era nesimțit, dar de o nesimțire fără margini. Asta a început să urle să mutăm mașina că sunt copiii în pericol”, a mărturisit Selly.

Artistul și colegul său de trupă Gami au avut de furcă cu poliția, după ce mașina celui din urmă nu a mai putut fi pornită, astfel au fost nevoiți să staționeze în

Bacău. Pentru că au blocat o stație de taxiuri și în jurul lor s-au strâns foarte mulți copii, poliția a fost nevoită să intervină pentru a restabili ordinea publică.

Citeste si: Câți bani câștigă Selly într-o lună? A dezvăluit cea mai mare sumă care i-a intrat în cont: „E o mândrie pentru mine, dar...”

Cât îl costă pe Selly să-și repare mașina de 70.000 de euro

Selly nu și-a lovit mașina pentru prima dată, vloggerul a mai fost implicat într-un accident rutier cu bolidul său de lux în urmă cu ceva timp. La acea vreme, mașina lui a fost serios avariată și a fost nevoit să scoată o sumă serioasă din buzunar pentru reparații.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Eram în sensul giratoriu la Aviatorilor, eram pe banda din centru și am vrut să fac stânga. M-am încadrat prost. Și tipul care a intrat în mine era cel mai aproape de sens și în loc să facă stânga, a vrut să facă înainte. Cumva eram amândoi încadrați prost.

Faza unde am greșit eu era că voiam să schimb banda și nu l-am văzut pe el, era în unghiul ăla mort.

M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine”, a scris Selly pe instastory, la acea vreme.

Citeste si: Selly, idolul unei generații, invitatul lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls “Copiii sunt întotdeauna sinceri, niciodată nu au un interes ascuns”

 

 

 

 

 

 

Taguri: