Selly a comis-o din nou! Celebrul vlogger, implicat într-un accident cu patru mașini. Cât îl costă să-și repare mașina de 70.000 de euro

,

Celebrul vlogger Selly a fost implicat într-un accident cu patru mașini. Tânărul a mărturisit tot ce s-a întâmplat pe canalul său de YouTube, într-un vlog.

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a comis-o din nou. Celebrul vlogger a fost implicat într-un accident rutier. Tânărul a povestit tot ce s-a întâmplat pe canalul său de YouTube, acolo unde este urmărit de peste un milion de oameni.

Selly, implicat într-un accident cu patru mașini

Selly și-a lovit din nou bolidul de lux în valoare de 70.000 de euro. Recent, vloggerul a avariat patru mașini, în Bacău, unde plecase să susțină un concert. După incident, artistul a avut de-a face cu oamenii legii, care, după cum a precizat el, ar fi dat dovadă de ”o nesimțire fără margini”, potrivit știripesurse.ro.

„Ăsta care a venit era nesimțit, dar de o nesimțire fără margini. Asta a început să urle să mutăm mașina că sunt copiii în pericol”, a mărturisit Selly.

Artistul și colegul său de trupă Gami au avut de furcă cu poliția, după ce mașina celui din urmă nu a mai putut fi pornită, astfel au fost nevoiți să staționeze în Bacău.

Pentru că au blocat o stație de taxiuri și în jurul lor s-au strâns foarte mulți copii, poliția a fost nevoită să intervină pentru a restabili ordinea publică.

Citeste si: Câți bani câștigă Selly într-o lună? A dezvăluit cea mai mare sumă care i-a intrat în cont: „E o mândrie pentru mine, dar...”

Cât îl costă pe Selly să-și repare mașina de 70.000 de euro

Selly nu și-a lovit mașina pentru prima dată, vloggerul a mai fost implicat într-un accident rutier cu bolidul său de lux în urmă cu ceva timp. La acea vreme, mașina lui a fost serios avariată și a fost nevoit să scoată o sumă serioasă din buzunar pentru reparații.

„Eram în sensul giratoriu la Aviatorilor, eram pe banda din centru și am vrut să fac stânga. M-am încadrat prost. Și tipul care a intrat în mine era cel mai aproape de sens și în loc să facă stânga, a vrut să facă înainte. Cumva eram amândoi încadrați prost.

Faza unde am greșit eu era că voiam să schimb banda și nu l-am văzut pe el, era în unghiul ăla mort. M-am asigurat, am mers înainte și el a intrat în mine”, a scris Selly pe instastory, la acea vreme.

Citeste si: Selly, idolul unei generații, invitatul lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls “Copiii sunt întotdeauna sinceri, niciodată nu au un interes ascuns”

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este, de fapt, Alex Montrey, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România

Explozie de furie a bucureștenilor care tremură în case după ce Elcen a prezentat ce temperaturi livrează la CET-uri

Cine este, de fapt, Alex Montrey, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România

Câți bani câștigă Selly într-o lună? A dezvăluit cea mai mare sumă care i-a intrat în cont: „E o mândrie pentru mine, dar...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies