Sefele sunt mai tolerante cu angajatii! Crezi ca este adevarat?

Sefele sunt mai tolerante cu angajatii! Crezi ca este adevarat?

Femeile cu functii de manager sunt mai tolerante cu angajatii care fac treburi cu caracter personal in timpul programului de lucru.

Se pare ca femeiele nu au nimic impotriva celor care reusesc sa mentina un echilibru constanta intre cariera si viata lor personala. Ele vor considera ca exista o problma atunci cand acestia ramana in urma cu munca, in situatiile in care au fost vazuti desori ca stau prea mult pe Facebook, Twitter, site-uri de cumparaturi sau ca stau prea mult la telefon in interes personal.

Sefii de sex feminin iau in considerare s situati personala a angajatilor atunci cand vine vorba de gestionarea si de gestionarea personalului. In schimb, barbatii sefi au tendinta sa spuna angajatilor sa renunte la viata lor persoanala in favoarea serviciului.

Studiul a fost facut pe atitudinile a 1000 de sefi si a fost comandat de o firma cunoscuta de telecomunicatii, care isi dorea sa cunoasca modul in care britanicii lucreaza.

Cei mai multi sefi au fost de acord ca linia dintre munca si viata personala a devenit mult mai neclara, deoarece persoanele au inceput sa folosesca smartphone-urile in mod constant atat la serviciu cat si acasa. In urma acestei cercetari s-a ajuns la concluzia ca ne confruntam cu o schimbare a modului in care lucram.

"Sefii din Marea Britanie isi dau seama ca afacerile de succes trebuie sa se concentreze pe generarea rezultatelor, si nu pe monitorizarea a ceea ce fac angajatii la birou", a declarat Petre Kelly, reprezentatul firmei de telecomunicatii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate