Secretul pe care Saveta Bogdan îl folosește pentru a slăbi! Artista se pregătește pentru plecarea în America

Autor: Bianca Vidoi

Care este greutatea la care vrea Saveta Bogdan să ajungă?

Sursa: Facebook Saveta Bogdan

Saveta Bogdan este o artistă de muzică populară din România, iar deși are 78 de ani, aceasta își dorește să fie în cea mai bună formă a ei.

Saveta Bogdan își dorește să se simtă cât mai bine în pielea ei, iar deși are 78 de ani, aceasta a decis să înceapă o dietă care să o ajute să ajungă la numărul de kilograme pe care și-l dorește, înainte de a pleca în America. Cunocuta artistă a dezvăluit care este secretul ei pentru a pierde kilogramele în plus.

Secretul pe care Saveta Bogdan îl folosește pentru a slăbi

Vârsta înaintată îi face pe oameni să nu se mai concentreze pe kilogramele în plus pe care le iau, în special după sărbătorile pascale ce au trecut, însă Saveta Bogdan își dorește să ajungă în cea mai bună formă a ei, chiar dacă trebuie să facă anumite sacrificii. Saveta Bogdan este o apreciată artistă de muzică populară, iar aceasta a observat în ultima perioadă că numărul de kilograme de pe cântar nu este cel pe care aceasta și-l dorește, astfel încât a decis să înceapă o dietă strictă, care să o ajute să ajungă la forma ei ideală.

Citește și: Saveta Bogdan, in razboi cu barbatul casatorit cu doua sotii-surori! Artista si-a dorit sa le vada in carne si oase pe cele doua femei pentru a afla misterul relatiei lor! Iata cum a reactionat artista cand a ajuns pe taramurile "bigamului"!

Artista de muzică populară a dezvăluit că a are trei kilograme în plus față de ceea ce își dorește, ceea ce a făcut-o să țină o dietă strictă, în care mănâncă o singură dată pe zi.

Deși aceasta are o singură masă pe zi, nu trebuie să fie una foarte consistentă, deoarece artista își dorește să ajungă la forma pe care și-o dorește într-o perioadă scurtă de timp.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aceasta a mărturisit să ceea ce o ajută să revină la numărul de kilograme pe care și-l dorește este cantitatea redusă a mâncării, astfel Saveta Bogdan mănâncă în această perioadă mai multe salate și ciorbe.

Artista se pregătește pentru plecarea în America

Deși poate să pară o dietă dificilă, nu este prima dată când Saveta Bogdan apelează la astfel de diete pentru a slăbi și a ajunge la un anumit număr de kilograme, astfel aceasta consideră că organismul ei este obișnuit cu astfel de tratamente ocazionale. Cu toate acestea, Saveta Bogdan a dezvăluit că în timpul dietei a suferit câteva dureri ale stomacului din cauza lipsei de mâncare, însă nu era un simptom cu care aceasta să nu se mai întâlnească pe parcursul anilor.

Saveta Bogdan a recunoscut că viața de artist a ajutat-o să se păstreze în formă, deoarece aceasta și-a dorit ca niciodată să nu aibă probleme pe scenă, mai ales să nu încapă diferite instrumente muzicale alături de aceasta. Ceea ce o motivează în acest moment pe Saveta Bogdan este plecarea ei în America pe care o are la data de 15 iulie, perioadă până la care aceasta își dorește să ajungă la cât mai puține kilograme.

”Aseară mă durea așa stomacul că n-am mâncat aproape nimic, decât o supă de zarzavat ca să nu mă îngraș, am mâncat o salată și puțină varză tocată, probabil de asta m-a durat puțin stomacul de la ea. Eu am mai ținut diete și înainte. Eu tot timpul am avut control la mâncare, eu mereu aveam un fix să nu zică țambalul că nu încape de mine pe scenă. Eu mereu am vrut să am 57 de kg, eu acum am 63, vreau să mai dau jos. Mai ales că plec pe 15 iulie și în America și stau acolo două luni”, a declarat Saveta Bogdan pentru spynews.ro.