Secretul frumoasei Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha"! “Data nasterii cuiva este foarte importanta pentru mine”

Author: D.I.
Actualizat: 21 ian 2020, 13:48
Foto(6)

Frumoasa Hilal Altinbilek, protagonista serialului “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, la ora 20:00, la Kanal D, crede in cifre.

Absolventa a Facultatii de Management Economic, din cadrul Ege University, Hilal, fata cu ochii de azur, in varsta de 29 de ani, care atrage tot mai multi fani prin interpretarea unica, in cel mai recent rol al sau, personajul Zuleyha, crede in … numerologie.

Hilal verifica chiar si data in care a cunoscut o persoana care-i place, si isi programeaza intalnirile importante in functie de datele preferate.

“Numerele 3, 6 si 9 sunt cele mai importante numere pentru mine. Data nasterii cuiva este foarte importanta pentru mine, pentru ca cifrele imi dau indicii despre cum este persoana respectiva. Intotdeauna am simtit ca cifrele <ascund> o sumedenie de secrete. Trebuie doar sa le descoperi, sa afli ce-ti transmit, pentru a-ti merge bine”, spune actrita.

Pe durata filmarilor pentru serialul “Ma numesc Zuleyha”, care au avut loc in Adana, Turcia, frumoasa Hilal si-a ales cu atentie camera de hotel. Actrita si-a dorit ca numarul camerei sa contina, sau sa insumeze, una dintre cifrele preferate, 3, 6 sau 9, iar atunci cand nu a fost asa, ea a schimbat camera.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din industria serialelor turcesti! Iata in ce productii de succes a jucat celebrul Kerem Alisik!

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Vahide Percin si cum a revenit pe platourile de filmare!

Citeste si: Unul dintre cei mai sexy si nonconformisti actori din Turcia devine soldat! Iata cum s-a pregatit celebrul Çağatay Ulusoy pentru marea schimbare din viata sa!

Pe Hilal Altinbilek o puteti urmari, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, in rolul “Zuleyha”, din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!