Secretele frumuseții actriței Ceren Yilmaz din serialul "Promisiunea”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2023, 17:28

La cei 33 de ani ai săi, frumoasa actrița Ceren Yilmaz este în plină ascensiune a carierei sale, în Turcia și nu numai.

Succesul serialului "Promisiunea", difuzat de Kanal D, de luni până joi, de la ora 20.00, în care actrița interpretează rolul frumoasei Zümrüt, s-a răsfrânt pozitiv asupra carierei sale, ea devenind una dintre favoritele producătorilor de seriale și filme din Turcia.

Ceren Yilmaz din serialul "Promisiunea” a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează pentru a fi mereu în formă

Actrița s-a remarcat prin talentul sau actoricesc, dar și prin lookul său impecabil.

Ceren Yilmaz practică pilates de mulți ani, iar în timpul filmărilor pentru serialul "Promisiunea", desfășurate în regiunea Cappadocia, a descoperit yoga, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Nu este adepta saloanelor de frumusețe, preferând să apeleze la tratamente cu cheratină pentru podoaba capilară pe care și le aplică acasă. Și pentru ten are un secret, cu atât mai mult cu cât, din cauza machiajului de pe platourile de filmare, are perioade când se luptă cu acneea; își curată față cu lămâie și apoi aplică avocado pentru ca această să capete luminozitate.

Citește și: Ceren Yilmaz, protagonista noului serial Promisiunea, se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Nu sunt adepta dietelor, am eliminat zahărul, glutenul și pastele făinoase din alimentația mea. Consum fructe proaspete, melasă pură și miere de albine. Sunt foarte atentă ce mănânc și întotdeauna întreb ce ingrediente conține felul de mâncare", a declarat frumoasa actriță publicației "InStyle" din Turcia.

Ceren Yilmaz este foarte atentă și la sănătatea spiritului și are câteva exerciții de relaxare pe care le practică după o zi extenuantă la filmări.

Își sprijină picioarele de perete sau le relaxează ținându-le într-un vas cu apă caldă și sare. Este adepta terapiilor Reiki și Acces pentru a-și asigura un nivel optim de energie în fiecare zi.

Citește și: Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre Ceren Yilmaz, protagonista din serialul turcesc „Promisiunea”