Sebastian Chitoșcă


In articol:

În vârstă de 28 de ani, Sebastian Chitoșcă este fost fotbalist. Sportul face parte din viața lui încă din copilărie, iar acest lucru l-a determinat să se înscrie în competiția Survivor România 2021. Sebastian se declară un tip competitiv care este pregătit să dea tot ce este mai bun în competiția din Republica Dominicană și totodată, să facă față tuturor provocărilor ce îl așteaptă în concurs. 

CV Sebastian Chitoșcă. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Sebastian Chitoșcă este fost fotbalist. În adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul echipei naționale și prindea un transfer la Steaua. A debutat în liga profesionistă de fotbal, reușind să se intrețină singur și să își ajute familia. De altfel, a renunțat la cariera sportiva când fratele lui a fost lovit și a intrat în coma.

A fost nevoit să plece în Germania să fie alături de familie. Acolo s-a angajat într-o vopsitorie auto ca să își întrețină fratele. A jucat în echipă dintotdeauna și crede că poate ajuta echipa Faimosilor să caștige.

În prezent, Sebastian este vlogger, clipurile lui de pe YouTube au mii de vizualizări, semn că este foarte apreciat în mediul online.

Date Biografice Sebastian Chitoșcă 

Vârstă: 28 de ani

Echipă: Faimoșii

Sebastian Chitoșcă are 28 de ani și este fost sportiv. Fotbalul a făcut parte din viața lui încă din copilărie, iar pentru că a fost nevoit să renunțe la visul său, acum, este mai pregătit ca niciodată să intre în competiția Survivor România 2021. El va face parte din echipa Faimoșilor, pe care o va ajuta să câștige, după cum a mărturisit. Deși, domeniul în care activează în acest moment nu are legătură cu eforturile fizcie, Sebastian nu poate da uitării viața sa de sportiv, îi plac competițiile și provocările, și este pregătit să dea totul în această competiție.

"Mi-a lipsit mult competitia. M-am gandit ca Survivor este o oportunitate sa revin in sport. Imi place mult formatul, te tine conectat la sport, la miscare, la competitie. Firea mea este competitiva si este o provocare pentru această emisiune.”

Galerie FOTO. Ce imagini postează Sebastian Chitoșcă pe Instagram

Sebastian Chitoșcă este activ în mediul online, el fiind și creator de conținut, pe contul de Instagram este urmărit de peste 8.000 de oameni, care îi apreciază postările. Noul concurent din echipa Faimoșilor nu are foarte multe poze pe pagina de socializare, dar printre cele câteva imagini publicate, nu lipsesc fotografiile de pe terenul de fotbal, locul cel mai de preț al concurentului. Fotbalul este în continuare pasiunea cea mai mare a lui Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitosca fost fotbalist
Sebastian Chitosca pe terenul de fotbal[Sursa foto: Instagram]

 

Fotografii cu Sebastian Chitoșcă

Cookies