Se strange latul in jurul celor care faceau bani de pe urma bolnavilor de cancer! Sotia lui Titi Sgarcitu a fost retinuta de anchetatori

,

Printre retinuti, este si sotia lui Titi Sgarcitu, cel care ar fi coordonat totul din puscarie - Liliana a fost luata de-acasa, azi-noapte, si dusa direct la Bucuresti, unde procurorii DIICOT au audiat-o ore-ntregi.

Intre timp, anchetatorii ridicau din casa ei si-a sotului  sute de documente si bani. Procurorii DIICOT spun ca familia Sgarcitu a pagubit Casa Nationala de Asigurari de Sanatate cu milioane de lei. Au atras de partea lor medici, farmacisti si functionari - fiecare cu sarcini precise. Unii emiteau retete pentru persoane sanatoase, altii decontau tratamentul, iar farmaciile primeau banii de la stat, dar si de la bietul bolnav.

Toti cei banuiti c-ar face parte din gruparea care a pagubit statul roman sunt audiati la Bucuresti. Unele surse spun ca printre ei s-ar afla si directorul penitenciarului Focsani, care ar fi primit bani de la Sgarcitu ca sa-l transfere intr-una dintre celulele sale.

Despre Sgarcitu s-a spus, scris si uneori dovedit ca „a luat case cu japca, pacalind destui naivi din Braila, cu complicitatea unor notari, sa i le cedeze in schimbul unor imprumuturi derizorii, de ordinul a doar cateva mii de euro.”

 

Citește și:

Calendar ortodox 18 septembrie. Ce sfant sărbătoresc romanii

Pensie 2020. Cat te costa daca vrei sa cumperi vechime in munca

Drama tatalui care si-a dus fetita la scoala fara masca: ‘’Nu plange, copilul meu!’’ Reactia incredibila a celorlalti parinti

Toti pensionarii cu pensia mai mica de 2000 de lei trebuie sa afle asta! Mii de pensionari sunt vizati!

Acte necesare schimbare pașaport în 2021. Ce documente trebuie să conțină dosarul


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies