Se schimba legea, toti cei care primesc ajutoare sociale vor fi afectati! Ce se intampla cu banii dati de guvern

,

Guvernul pregateste inasprirea conditiilor pentru cei care beneficiaza de ajutor de la stat, mai exact de venitul minim garantat pentru familiile defavorizate.

Astfel, persoanele care primesc bani de la buget vor fi obligate sa presteze munca in folosul comunitatii. Aceasta va fi la randul ei remunerata la nivelul salariului minim brut, ceea ce inseamna aproximativ 12 lei pe ora.

Asistatii sociali pot refuza de maxim 3 ori un loc de munca, in caz contrar primirea ajutorului social urmand a fi sistata.

Legea mai prevede ca cei care primesc ajutoare sociale sa fie obligati sa isi plateasca taxele si impozitele pentru bunurile pe care le detin in proprietate.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Ajutor social pentru cupluri: se dau peste 100 de milioane de lei vechi de la primarie! Cum se poate intra in posesia banilor

Gigi Becali a fost oprit de poliție, în timp ce vorbea la telefon, în direct la TV: ce a urmat i-ar putea aduce sancțiuni polițistului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ajutor nou de la stat: se dau bani pentru plata ratelor la casa! Vezi daca te incadrezi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies