Se roaga sa nu pice biserica peste ei. In ce hal a ajuns un lacas de cult din Crucea! VIDEO

Se roaga sa nu pice biserica peste ei. In ce hal a ajuns un lacas de cult din Crucea! VIDEO

La un pas de moarte! Biserica din Crucea e-n pericol sa cada si Doamne Fereste sa se intample una ca asta in zi de slujba!

Sute de enoriasi ar fi pericol. Ori de cate ori intra in lacas, oamenii isi fac lung cruce, ca ceva rau sa nu se intample. Totusi, multi dintre enoriasi se simt impacati, chiar daca ar fi sa sfarseasca inghititi de zidurile sfinte. Priviti cat este de crapata! In zidurile care-ar trebui sa fie de neclintit, incape pumnul preotului.

Peretii, cu picturi atat de frumoase, sunt cojiti si despicati, iar de sus, din bolta, se desprind bucati de tencuiala. Oamenii privesc deznadajduiti cum biserica lor se naruie, cate putin, in fiecare zi. Nici nu ne miram ca lacasul de cult sta sa cada. E suficient sa iesi pe strada si sa vezi coloana de tiruri care trece prin fata lui. 

Preotul si credinciosii ar vrea s-o refaca, dar pana acum au strans doar 9 mii de lei. O suma mult prea mica, pentru cat costa reparatiile. Parhoul recunoaste pericolul, insa minuni nu poate sa faca. Se roaga, insa, la bunul Dumnezeu sa nu le ia credinciosilor singurul loc unde isi mai gasesc alinarea. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate