Se raceste vremea? Ce temperaturi ne astepata in urmatoarele zile

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile.Duminica

In Bucuresti

Vremea se va mentine deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri noaptea. Vantul va avea temporar intensificãri in cursul zilei, cu rafale in general de 40...45 km/h. Temperatura maximã va fi in jur de 19 grade, iar cea minimã de 6...9 grade.

In tara

Vremea se va mentine deosebit de caldã. In vestul, nordul si centrul tãrii vor fi innorãri si mai ales dupã-amiaza si noaptea se vor semnala ploi ce vor avea si caracter de aversã, iar cantitãtile de apã vor fi pe arii restranse mai insemnate. In zona montanã inaltã vor fi precipitatii mixte. In restul teritoriului innorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat spre sfarsitul intervalului. Vantul va avea intensificãri la munte, indeosebi in zonele de creastã, unde va depãsi 80...90 km/h, dar local si la cote mai reduse si in rest, in general cu viteze de 45...50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 11 grade.


Luni

In Bucuresti

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori cu mult peste cele climatologic specifice datei. Cerul va avea innorãri, mai accentuate insã seara si noaptea cand temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 6...7 grade.

In tara

Desi in scãdere fatã de ziua anterioarã, valorile termice se vor situa in jurul celor normale, exceptand sudul si estul tãrii, unde vor fi in continuare cu mult mai ridicate decat acestea. Cerul va avea innorãri si se vor semnala precipitatii, in prima parte a intervalului in vest, nord si centru si pe arii restranse in rest, apoi mai ales in jumãtatea de sud-est. Vor fi mai ales ploi, ce vor avea si caracter de aversã, iar in zona montanã si treptat in Transilvania vor fi precipitatii mixte. Cantitãtile de apã vor fi pe arii relativ restranse mai insemnate. Vantul va avea intensificãri la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar local si la cote mai reduse si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 7 si 18 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate