Se intorc ninsorile? Cum va fi vremea in acest weekend

Author: Raluca Vitu

Potrivit anuntului facut de meteorologi, acest sfarsit de saptamana vine cu vreme calda si frumoasa.

Sambata

Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 grad Celsius in estul Transilvaniei si 11 grade in sudul Olteniei, pec and minimele se vor situa intre -6 si 4 grade Celsius, cu valori mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -8…-9 grade.

In Oltenia, Muntenia, dar si in zonele de deal si de munte cerul va fi variabil, iar in restul teritoriului va fi temporar noros.

Turiștii cazați la pensiunea de pe Transfăgărășan au sunat la 112 după ce a doua avalanșă a lovit unitatea de cazare. Aceștia s-au speriat când au văzut mașinile una peste alta

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Duminica

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi mai accentuat in regiunile estice, unde temperaturile maxime vor ajunge si la 15 grade.

In Bucuresti

In Capitala vremea va fi frumoasa, cu valorile termice care vor ajunge la 9 grade sambata si 12-13 grade duminica. Minimele vor fi in jur de -3…-2 grade.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!