Se încinge lupta! Cine a câștigat a doua etapă a jocului pentru imunitate?

Lupta este din ce în ce mai strânsă la "Survivor România", iar concurenții sunt hotărâți să dea tot ce au mai bun pentru a ajunge în marea finală. Cine a câștigat a doua etapă a jocului pentru imunitate?


In articol:

Primul joc pentru imunitate a fost câștigat detașat de Cezar, însă acum situația s-a schimbat radical. Jocul de memorie i s-a potrivit foarte bine unui alt concurent.

Citeste si: BREAKING! Reguli noi de la 1 iunie! Ce trebuie să respecți când vei ieși la terasă și nu numai

Se încinge lupta! Cine a câștigat a doua etapă a jocului pentru imunitate?

Lupta pentru imunitate se dă între Cezar și Iancu. După ce în prima etapă au concurat unul împotriva celuilalt, iar Cezar a ieșit învingător, de această dată, Iancu s-a mobilizat mult mai bine, reușind să câștige a doua etapă a jocului pentru imunitate.

Având în vedere că fiecare joc a avut un alt câștigător, cei doi se vor lupta într-o a treia etapă pentru a fi stabilit concurentul care se va bucura de imunitate și care va avea dreptul de a nominaliza în consiliu. 

Cel de-al doilea joc de astăzi l-a făcut pe Iancu să descopere despre el că are o memorie foarte bună. 

Citeste si: "Jador ti-a dat cu jet, a invartit cheita si..." E razboi total intre Daiana si Ella!

Iancu: Poate nu am demonstrat întotdeauna, mai ales la finaluri, că sunt cel mai bun. De multe ori poate nu m-am concentrat, de multe ori poate eram agitat, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu subestimat din cauza asta. De multe ori, cum a fost și astăzi, pot să mă calmez, să mă regăsesc și să fac o treabă foarte bună. 

Citeste si: Motivul pentru care Iancu de la Survivor România a picat la BAC! Mama războinicului spune tot adevărul! ”I-a găsit un telefon în bancă”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate