Se inchid sau nu scolile din cauza gripei? Numarul deceselor creste de la o zi la alta

Potrivit ultimelor informatii ale ministerului Sanatatii, numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 54. Ultimele decese s-au inregistrat in Prahova, Bucuresti, Sibiu si Salaj.

In acest context, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarant ca pot fi suspendate cursurile daca ministerul Sanatatii recomanda acest lucru.

Ecaterina Andronescu a declarant ca intr-o zi au fost inregostrate in scoli 500 de cazuri noi de gripa si 800 de raceala.

"Noi putem sa suspendam cursurile la recomandarea Ministerului Sanatatii. Asta am facut vineri, dupa 24 ianuarie. Ministerul Sanatatii, dat fiind ca era vorba despre o punte de o zi, ne-a recomandat acest lucru si, fara indoiala, am luat masura necesara. In fiecare zi, suntem in contact cu Ministerul Sanatatii si la aceasta recomandare luam imediat masura. Avem o echipa, cea care se ocupa de invatamantul preuniversitar - secretar de stat, director de invatamant preuniversitar, care sunt in contact permanent. Suntem cu toata atentia in priza, sa nu credeti ca tratam neserios acest lucru", a afirmat Andronescu, potrivit realitatea.net.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies